Parempaa palvelua.

 

Uusi Autohuolto avataan Haminaan

Uusi Autohuolto aloittaa toiminnan Haminassa

Lehdistötiedote 15.9.2014

UUSI Autohuolto on kaikkien automerkkien huolto- ja varaosapalveluihin keskittyvä yritys. Uuden Autohuollon palveluihin kuuluvat muun muassa vuosi- ja määräaikaishuollot, korjaukset, öljynvaihdot, katsastustarkastukset sekä varaosamyynti.

Uuden Autohuollon toimipiste avataan 20. syyskuuta osoitteeseen Merikatu 6 B. Samassa liiketilassa toimii A-Katsastus Oy ja samalla tontilla Autoportti Oy. Toimipiste työllistää alkuvaiheessa kolme henkilöä: kaksi mekaanikkoa ja yhden asiakaspalvelijan. Haminan lisäksi Uudella Autohuollolla on toimipiste Hämeenlinnassa, jossa se on palvellut asiakkaitaan vuodesta 2009 lähtien.

”Toiminnan vakiintuessa tavoitteenamme on palkata lisää henkilökuntaa ja luoda uusia työpaikkoja alueelle”, Uuden Autohuollon toimitusjohtaja Harry Tidenberg toteaa.

Uuden Autohuollon tunnuslause, parempaa palvelua, haastaa henkilökunnan asiakaskeskeiseen ajatteluun jokaisessa toimintaprosessin vaiheessa. Toimintamallia on toteutettu myös Hämeenlinnan toimipisteessä, jossa asiakkaat saavat todistetusti paikkakunnan parasta palvelua. Kaikki toimintaprosessit vastaavat merkkiliikkeen tarkoin määriteltyjä prosesseja. Tämä näkyy asiakkaille parempana palveluna ja työn laadussa.

”Haluamme oppia tuntemaan asiakkaamme, jolloin voimme palvella heitä entistä paremmin”, toteaa Tidenberg.

 

ISO Autohuolto Suomi Oy kuuluu itsenäisenä yhtiönä Autosalpa-ryhmään. Käytämme markkinointinimeä Uusi Autohuolto. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Haminassa.


Auton vaihto mielessä? Tutustu:

uusiautokauppa.fi