Parempaa palvelua.

 

Haemme mekaanikkoa Haminaan

ISO Autohuolto Suomi Oy kuuluu itsenäisenä yhtiönä Autosalpa-ryhmään. Käytämme markkinointinimeä UUSI Autohuolto. UUSI Autohuolto on kaikkien automerkkien huolto- ja varaosapalveluihin keskittyvä yritys.

 

Haemme Haminan huoltotiimiimme

MEKAANIKKOA kesälle 2018

Kesämekaanikkonamme osallistut huolto-, korjaus- ja rengastöihin osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaisesti. Pienessä huoltotiimissämme työskentelet itsenäisesti mutta saat apua ja tukea aina tarpeen mukaan. Me tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla osa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella ja halutaan viedä asioita eteenpäin. Työntekijöillämme on hyvät mahdollisuudet kehittyä autoalalla itseään kiinnostavien asioiden parissa sekä kehittää itse omaa työtään. Odotamme, että Sinulla on autoalan koulutus ja osaat ottaa itsenäisesti vastuuta työstäsi. Erityisen tärkeä ominaisuus on aito halu palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Mikäli näet olevasi juuri oikea henkilö Haminan huoltotiimimme vahvistukseksi kesälle 2018 laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hanna.viljaranta@autosalpa.fi viitteellä ”mekaanikko Hamina”. Hakuaika päättyy 8.4.42018. Lisätietoja tehtävästä antaa huollon vastaava Lari Kunnas puh. 020 7799 803 ja sähköposti lari.kunnas@isoautohuolto.fi


Auton vaihto mielessä? Tutustu:

uusiautokauppa.fi